Pozdravljena draga boginja.

Si že kaj razmišljala o svojem imunskem sistemu?

Verjetno veš, da je to pravzaprav sistem ki te lahko obvaruje pred marsikatero nevšečnostjo in boleznijo. Sem prepričana da si že slišala, da se kar 80% imunskega sistema nahaja v našem črevesju.

Naj se ti predstavim. Moje ime je Nataša. V svojem telesu se danes počutim več kot odlično. Že več kot 10 let uspešno pripravljam svoje telo na okoliščine, ko je naš imunski sistem res na pravih preizkušnjah. V svojem telesu se počutim odlično in ko se pogledam v ogledalo ne morem skriti navdušenja kako se vse kar naredim zase odraža tudi na moji koži in na mojem obrazu. Res izjemno.

Pa ni bilo vedno tako….

Še enajst let nazaj sem bila vedno v stresu preden je prišla zima. Takoj ko se je rahlo ohladilo sem čutila bolečine v grlu, ko je zunaj malce zapihal veter sem dobila nahod, velikokrat tudi vročino slabo počutje in različne tegobe so me položile v posteljo za precej časa. Moje telo je bolj občutljivo ker imam dve avtoimuni bolezni. Ampak to ne more biti opravičilo da se jaz tako slabo počutim vsako zimo in zbolim za vsakim virusom ki pride mimo, sem si govorila. Priznam, dosti bolj resno sem o tem začela razmišljati ko so mi postavili diagnozo celiakija. To je bil druga avtoimuna bolezen. Ja, pri celiakiji je edino zdravilo brezglutenska prehrana, pa saj to verjetno že veste. Ampak za boljši imunski sistem prehod na strogo prehrano brez glutena ni bil dovolj. Takrat sem začela preizkušati različne naravne načine s katerimi bi si najboljše okrepila imunski sistem in preprečila mnoge okužbe v jesensko zimskem času. Še vedno se učim. No, pa saj se učimo vse življenje, kajne?

S tabo bom z veseljem delila vse kar počnem, da okrepim svoje telo in svoj imunski sistem. Vse je precej preprosto. Boš videla. Obljubim ti, da ti ne bo žal.

Prijavi se na spodnji povezavi.

Družili se bova kar dva tedna na štirih predavanjih v živo. Pa ne skrbi, če ne boš utegnila biti z mano v živo. Vsa predavanja bodo posneta in vedno dosegljiva zate v zaprti FB skupini.

Kaj boš prejela?

2 tedenski program, ki bo vseboval

4 moja predavanja v živo (online) v zaprti FB skupini

1 dodatno predavanje kjer bom odgovarjala na vsa tvoja vprašanja

Seznam hrane in dodatkov, ki jih priporočam in sama uživam za boljše delovanje imunskega sistema.

Moje dnevne rituale za imunski sistem v pisni in video obliki

Druženje v zaprti FB skupini

Pa še kakšno presenečenje bo vmes, da bo vse skupaj bolj veselo.

Naložba vase je 33 EUR.

 

Se veselim, da bova skupaj poskrbeli za tvoj imunski sistem.