Nežno razstrupljanje telesa

39.00

Zaživite v to pomlad prerojeni, z obilico energije in se veselite življenja.

+

Časovnica programa

Začetek: 20.3.
Konec: 10.4.

Čas trajanja: 3 tedne

Kaj dobite?

– 6 predavanj v živo z razlago o različnih tehnikah razstrupljanja v zaprti FB skupini, ki vam bodo ostala za vpogled tudi če takrat nimate časa, da bi mi prisluhnili v živo. Ta predavanja so običajno dolga 1 uro, lahko pa tudi več, ker na koncu vedno odgovarjam na vaša vprašanja.

– 3 posnete vaje, ki jih je priporočljivo izvajati v tem času, da pospešimo za razstrupljanje

– posneto predavanje o vitaminu, ki ne sme manjkati v našem telesu

– spontana javljanja v živo

– odgovori na vsa vaša vprašanja v času trajanja programa in tudi po končanem skupnem druženju

– primeri jedilnikov za zajtrke kosila in večerje ter recepti

Zaživite v to pomlad prerojeni, z obilico energije in se veselite življenja.

VTISI UDELEŽENK NEŽNEGA RAZSTRUPLJANJA

Imela sem grozovite bolečine v črevesju, vsi izvidi so bili vredu. V bolnišnici so mi rekli naj pazim na prehrano, meni pa ni bilo nič boljše.

Natašo sem spoznala na predavanju na katerega me je povabila kolegica. Zelo sem bila hvaležna, ker me je razumela. Njeni nasveti so preizkušeni in pri meni so blagodejno delovali na celotno telo in končno sem se po več mesecih dobro počutila, kar pa seveda ne pomeni, da mi zdaj ni potrebno paziti na prehrano.

Udeležila sem se tudi on-line tečaja “Nežno razstrupljanje telesa”, kjer sem še obogatila svoje znanje z Natašinimi dragocenimi izkušnjami.

V tem času, ko je na tržišču veliko ponudnikov in informacij, sem hvaležna, da sem se srečala s tabo Nataša, ker si resnično prava zakladnica že preizkušenega znanja in vedno pripravljena pomagati, nas razumeš, ker si tudi sama bila nekoč na tej poti.

Si zelo Srčna Ženska, ki širiš svojo pozitivno energijo med nas, veselim se da je najina vez večna.

Ljuba mi je misel, ki jo velikokrat poveš, da Zdravo Črevo je Zdravo Telo. Naj zaključim s Hipokratom, ki je rekel:” Naj bo hrana vaše zdravilo.”

Taja

Nataša, prvi trenutek, ko sem stopila s tabo v kontakt, si me očarala. Začutila sem te kot vilinsko bitje, tako subtilno pa vendar resnično, tvoja milina in tvoje sta me fascinirala.  Tvoja želja po raziskovanju neznanega je tudi v meni prebudila duh po odkrivanju sebe in okolja. Začela sem opažati in raziskovati zakonitosti prehranjevanja, ki ga prej nisem poznala. Kako si povezana z naravo in njenimi zakonitostmi, to mi je pdi tebi tako všeč. Sama nimam težav z glutenom, me pa privlači od časa do časa uvesti brezglutensko prehrano, zaradi sodobnega pridelovanja novih hibridnih in gensko spremenjenih žit in njihove zaščite s škropivi. Posebej bi rada povdarila, kako široko si zasnovala program razstrupljanja, ki me je vzpodbudil, da bolj poskbim za organizem in da mu dam najpomembnejše: ljubezen in pravilno prehrano in nego ter odstranjevanje škodljivih snovi presnove in kemije. Tako bi bila vesela, da tudi letos organiziraš program rastrupljevanja, obogaten z novimi spoznanji tvoje prakse na tem področju. Iz srca ti hvala draga Nataša. Rada te imam.

Vesna

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nežno razstrupljanje telesa”